Το site wealthy4ever.eu χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. 

KARATBARS

Τι είναι η Karatbars International?

Ο Χρυσός είναι το μόνο Χρήμα!

 • Θέλεις να κερδίζεις καθημερινά;    
 • Θέλεις ένα πολύ καλό πλάνο αποζημίωσης;  
 • Θέλεις προϊόν με την καλύτερη ποιότητα;      
 • Θέλεις να ρευστοποιήσεις μέρος ή όλη την επένδυσή σου;   
 • Θέλεις προϊόν με την καλύτερη ποιότητα στην χαμηλότερη τιμή;   
 • Και μαζί με τα παραπάνω θέλεις και το καλύτερο MLM σύστημα;

Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα όπως :

 1. Αγορά πολύτιμων μετάλλων στην τιμή χονδρικής από την NADIR πιστοποιημένη Refiner από το LBMA
 2. Καθημερινό Παθητικό εισόδημα από το Gold-Vault και το Trading Robot!
 3. Τα δωρεάν μέλη αν συστήσουν την εταιρία λαμβάνουν προμήθεια μέσω του UNILEVEL  από τον μηνιαίο τους τζίρο!
 4. Τα Affiliate μέλη μπορούν να λαμβάνουν κέρδη με 8 τρόπους

Σας τα προσφέρει η Karatbars International μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2011 στην Γερμανία, δεν χρωστάει πουθενά και έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με πολλές εταιρείες.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Το πρόβλημα με τα χαρτονομίσματα

Το χαρτονόμισμα, το οποίο σήμερα σημαίνει κυρίως ηλεκτρονικό χρήμα, είναι ένα πρόβλημα για έναν απλό λόγο. Οι κυβερνήσεις μπορούν να δημιουργήσουν όσο περισσότερο θέλουν. Και όσο περισσότερο δημιουργούν, τόσο λιγότερο αξίζει.

Η αύξηση της προσφοράς χρήματος, που μερικές φορές αποκαλείται "Ποσοτική Ελάφρυνση", είναι η εύκολη λύση στο χρέος. Και όπως γνωρίζουμε όλοι, το δημόσιο χρέος σήμερα είναι εκτός ελέγχου. Αλλά η εκτύπωση χρήματος δεν διώχνει το πρόβλημα του χρέους. Αντ' αυτού, οδηγεί σε πληθωρισμό. Τα χρήματα χάνουν την αγοραστική τους δύναμη. Τα νομίσματα αποδυναμώνονται και τελικά αποτυγχάνουν.

Το πρόβλημα με το χαρτί επιδεινώνεται από περίπλοκα τραπεζικά εργαλεία που ονομάζονται παράγωγα. Πρόκειται για χαρτί χτισμένο σε χαρτί - οικονομικές εφευρέσεις με ελάχιστη ή καθόλου σύνδεση με τον πραγματικό κόσμο. Μπορούν να καταρρεύσουν οποιαδήποτε στιγμή, όταν η εμπιστοσύνη στο σύστημα εξασθενήσει.

Οι έξυπνοι άνθρωποι - η οικονομικά μορφωμένη μειονότητα - δεν αγοράζουν χρυσό για να ποντάρουν σε μια προσωρινή άνοδο των τιμών. Ψάχνουν για μακροπρόθεσμη αξία καθώς ο κόσμος των χαρτονομισμάτων πηγαίνει από κρίση σε κρίση. Δεν κάνουν εικασίες για το χρυσό, ελπίζοντας για ένα γρήγορο κέρδος. Συσσωρεύουν χρυσό, για να αποκτήσουν διαρκή θεμέλια πραγματικού πλούτου.

Οι πλουσιότερες οικογένειες έχουν κατανοήσει αυτές τις αρχές για γενιές. Τώρα, χάρη στην Karatbars International, όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν χρυσό.

Πραγματικός πλούτος

Ο πραγματικός πλούτος διαφέρει από τον πλούτο του χαρτιού, επειδή έχει τις ρίζες του στη Γη. Ο πραγματικός πλούτος είναι αυτό που δημιουργούν οι άνδρες και οι γυναίκες όταν εργάζονται με τις πρώτες ύλες του πλανήτη μας. Ο πραγματικός πλούτος είναι κάτι που μπορείτε να αγγίξετε και να αισθανθείτε.

Για περισσότερα από 5.000 χρόνια, ο χρυσός έχει αναγνωριστεί ως η τελική μορφή πραγματικού πλούτου, γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να "εκτυπώσει" πολύτιμα μέταλλα. (ακόμα )

Υπάρχει ένα περιορισμένο ποσό πάνω από το έδαφος και ακόμα λιγότερο ανακαλύφθηκε υπόγεια. Και τα πολύτιμα μέταλλα είναι ολοένα και πιο απαιτητικά - η Κίνα, η Ινδία, η Ιαπωνία, η Ρωσία, οι Κεντρικές Τράπεζες και εκατομμύρια απλοί άνθρωποι στρέφονται προς το χρυσό για να προστατευθούν.

Ένα από τα τεράστια οφέλη που θα έχετε σαν Affiliate στην Karatbars International είναι ότι τελικά θα μάθετε περισσότερα για το χρυσό από ό, τι γνωρίζουν οι περισσότεροι οικονομικοί επαγγελματίες.

Μοναδικότητα Κάνουμε την διαφορά

Η Karatbars International Ιδρύθηκε το 2011, και η αποστολή της είναι να παρέχει σε όλους ασφαλείς, εύκολες και προσιτές επενδύσεις με βάση το χρυσό, παρέχοντας παράλληλα μια απλή πλατφόρμα ρευστοποίησης για καθημερινές πληρωμές.

Η Karatbars International® αναγνώρισε το μέλλον των χρημάτων με την εξέλιξη του κρυπτογραφικού νομίσματος, των εξελίξεων της block chain και των παγκόσμιων συστημάτων πληρωμών.

Σήμερα, βοηθούμε χιλιάδες ανθρώπους να ανταλλάσσουν εύκολα μεταξύ του κρυπτονομίσματος και του ελβετικού πιστοποιημένου καθαρού χρυσού ή να ρευστοποιήσουν σε χρήματα στον προσωπικό λογαριασμό πληρωμών τους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ

Xρυσοί λόγοι για να είσαι μέλος
 1. Η Karatbars International είναι αποκλειστικά εταιρεία για αγορά, φύλαξη και αποθήκευση πολύτιμων μετάλλων.
 2. Ως ένας από τα εγκεκριμένα μέλη μας, θα απολαμβάνετε αυτά τα οφέλη:
 3. Την υψηλότερη ποιότητα - καθαρότητα από χρυσό 999,9 στα 24 καράτια προέλευσης και κατασκευής από το LBMA.
 4. Πιστοποιημένο από την αλυσίδα ακεραιότητας του London Bullion Market Accredited
 5. Προνομιακή τιμή αγοράς, δεν υπάρχει σε καμία άλλη εταιρεία φθηνότερη τιμή του 1 γραμμαρίου χρυσού.
 6. Εύκολο σχέδιο αποταμίευσης, τόσο χαμηλό από 7€ / μήνα
 7. Τα πολύτιμα μέταλλα φυλάσσονται με ασφάλεια έξω από το τραπεζικό σύστημα
 8. Αποθηκεύονται δωρεάν σε Ελβετία για μέγιστη προστασία!
Πληρωθείτε για αποταμίευση σε χρυσό!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Σε αυτό το σημείο θα μιλήσω για εσένα που θα δεις την Karatbars International με επαγγελματική οπτική και να σου πω ότι δεν υπάρχει άλλο Compensation Plan (Πλάνο Αποζημίωσης Ανεξάρτητων Συνεργατών) πιο καλά μελετημένο, πιο καλά αμειβόμενο, μα πάνω απ’ όλα 100% νόμιμο σε όλο τον κόσμο ΚΑΙ στις 50 πολιτείες της Αμερικής.

Είναι η επιχείρησή μας, επιχείρησή σας;

Ο καθένας θα πρέπει να κατέχει χρυσό - στον αβέβαιο κόσμο του σήμερα, αυτό είναι απλώς κοινή λογική. Ωστόσο ... δεν θα μπορέσουν όλοι να είναι ανεξάρτητοι συνεργάτες με την Karatbars International. Χρειάζεται ένα ιδιαίτερο είδος ανθρώπου που θα ευδοκιμήσει ως συνεργάτης.

Εσύ είσαι? Ακολουθεί μια γρήγορη λίστα ελέγχου για να δεις αν η επιχείρησή μας είναι για εσένα:

Αν λοιπόν…

 • Είσαι πρόθυμος να κάνεις αυτό που δεν έχεις κάνει ποτέ πριν,
 • Σου αρέσει να μαθαίνεις νέες δεξιότητες,
 • Ενθουσιάζεσαι βοηθώντας τους άλλους να πετύχουν,
 • Καταλαβαίνεις ότι η νοοτροπία σου οδηγεί τα αποτελέσματά σου,
 • Γνωρίζεις ότι κάθε επιχείρηση απαιτεί ενέργεια και χρόνο,
 • Μαθαίνεις εύκολα-είσαι πρόθυμος να οδηγηθείς από άλλους,
 • Είσαι επίμονος, ακόμη και όταν οι καιροί είναι δύσκολοι

Αν είδες τον εαυτό σου σε αυτές τις προτάσεις, δεν υπάρχει όριο σε αυτό που μπορείς να επιτύχεις με την Karatbars International. Καλώς όρισες!

Εργαλεία Ανάπτυξης Marketing

Στο κανάλι μας στο YouTube θα βρεις βίντεο που θα σε βοηθήσουν στο ξεκίνημά σου και θα σου λύσουν όλες σου τις απορίες. Έχω μαζέψει βίντεο στα Αγγλικά και δικά μου στα Ελληνικά και θα προσθέτω συνέχεια νέα. Αυτά τα βίντεο σου δίνω το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις για να κάνεις διαφήμιση στο ίντερνετ και να προσελκύσεις τους δικούς σου συνεργάτες με την μόνη προϋπόθεση να μην τα αλλάξεις!

Επίσης έχω όλα όσα θα χρειαστείς σε μορφή PDF έτοιμα για να τα κατεβάσεις, να τα μελετήσεις και να τα μοιραστείς και εσύ με την σειρά σου με τους δικούς σου συνεργάτες.

Επίσης η εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικά φτιαγμένες Landing Pages για να τις προωθήσουμε και να προσελκύσουμε νέους συνεργάτες…

 

Σας εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία με πολλά κέρδη και μην ξεχνάτε: Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα, γιατί αν δεν τα κάνετε εσείς σίγουρα θα βρεθείτε να δουλεύετε αλλού, για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα του εργοδότη σας!

VIDEOS

Τεστ σε χρυσοχόο τον Χρυσό της Karatbars

Πως κάνω την Δωρεάν εγγραφή μου

Karatbars International IMPulse K1 Smartphone Dubai Launch

Πως ανοίγω το πορτοφόλι Karatpay

Karatbars CashGold 1st Withdrawal of one gramm of Gold

Οδηγός για το πως αγοράζω χρυσό

Ζητήστε μας την παρουσίαση της εταιρείας στα Ελληνικά σε μορφή PDF

Αποποίηση ευθυνών (Disclaimer)

Θέλω να επιστήσω την προσοχή σας ότι ούτε εγώ ούτε η εταιρία σας εγγυόμαστε ότι θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα με αυτά που θα δείτε.Ανάλογα με τα χρήματα που θα επενδύσετε, τον τρόπο που θα το δουλέψετε, αν θα το διαφημίσετε ή όχι, μπορεί να κερδίσετε τα ίδια, λιγότερα ή και πολλά περισσότερα χρήματα!

Δεν είμαι πιστοποιημένος χρηματοοικονομικός σύμβουλος, ούτε δίνω επενδυτικές συμβουλές. Απλώς μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου με την Karatbars International.

Search