Το site wealthy4ever.eu χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. 

SKY WAY

Τι είναι η Sky Way

Η Sky Way είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία την string rails που αναπτύχθηκε από το Ρώσο μηχανικό Anatoly Eduardovich Yunitsky.

Η τεχνολογία κινείται "πάνω από το έδαφος" με σιδηροδρομικά οχήματα υψηλής ταχύτητας σε προεκτεταμένες χαλύβδινες κατασκευές τέλεια επίπεδες συνδεδεμένες με ένα στήριγμα αγκύρωσης.

Η αποστολή της Sky Way είναι να καταλάβει το ένα τρίτο της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα των μεταφορικών υπηρεσιών φθάνοντας σε αξία μετοχής 30 δολαρίων μέχρι το 2030.

Εγγραφή

Sky Way

Τεχνολογία string rails.


Το σύστημα μεταφορών μιας νέας εποχής. Το μέλλον αρχίζει σήμερα. Ποια θα είναι η επιλογή σας;

Τι χτίζουμε;


Δημιουργούμε ένα νέο, λιγότερο δαπανηρό σύστημα μεταφοράς όλων των υφιστάμενων λύσεων στις μεταφορές που δεν θα εμποδίζεται από χιόνι, πλημμύρες, τσουνάμι, κίνηση, ατυχήματα και θύελλες .

Μετά από μια σειρά εμπειριών διεθνώς, το καινοτόμο σύστημα string rails έχει στεφθεί με επιτυχία. Προς το παρόν, ο κύριος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δείγμα της τεχνολογίας Sky Way στο Τεχνολογικό Πάρκο (Eko techno park site).

Το Ekotechnopark θα αποτελέσει το σημείο εκκίνησης για τη μεταφορά του Sky Way, από την κατηγορία "έργο σε εξέλιξη" στην κατηγορία "Έτοιμο προς πώληση στις αγορές".

Σας δίνεται σήμερα η ευκαιρία να γίνετε συνιδιοκτήτης της εταιρίας στη φάση της ενεργού ανάπτυξης για την εισαγωγή στην παγκόσμια αγορά υπηρεσιών μεταφορών.


 

Ανακάλυψε το μέλλον

Χρησιμες πληροφοριες

Η Sky Way είναι μια εταιρία που την βοηθάμε με τα χρήματα μας να υλοποιήσει την εξέλιξη της μετακίνησης και μεταφοράς ατόμων αλλά και εμπορευμάτων και μετά να κερδίζουμε συνέχεια αφού θα είμαστε συνιδιοκτήτες με κάποιο ποσοστό μετοχών. Απλά για 3-5 χρόνια βάζουμε ένα ποσό όσο μπορεί ή θέλει ο καθένας και το ξεχνάμε, σαν να μην υπάρχει, σαν να το είχαμε κλειστό σε τράπεζα!! Και όταν γίνει η πρώτη σύνδεση ανάμεσα σε δυο πόλεις και θα αρχίσουν να γίνονται παραγγελίες και για άλλες Χώρες / Πόλεις, τότε η μετοχή θα εκτιναχθεί σε τρελά νούμερα.

VIDEOS

Video 1

Video 2

Video 3

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ SKY WAY

01
Κάνετε την εγγραφή σας και μπείτε στο Back-office σας.
02
Ανακαλύψτε τα προτεινόμενα επενδυτικά πακέτα της εταιρίας.
03
Επιλέξτε το πακέτο που μπορείτε να αγοράσετε.
04
Θα λάβετε ένα πιστοποιητικό που βεβαιώνει τις μετοχές που αγοράσατε.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΡΙΔΙΩΝ

Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να επενδύσει περισσότερα χρήματα τον μήνα υπάρχουν πακέτα που φτάνουν μέχρι και τα 5.000$ τον μήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

EIP "Autumn"
$25/Μήνα
  • Χρονική περίοδος : 10 μήνες
  • Μηνιαία Δόση: 25 USD (Pre-IPO μετοχικά μερίδια : 1.625)
  • Συνολικό ποσό δόσεων : 250 USD (Pre-IPO μετοχικά μερίδια : 16.250)
EIP "Confident"
$100/ Μήνα
  • Χρονική περίοδος : 10 μήνες
  • Μηνιαία Δόση: 15 USD (Pre-IPO μετοχικά μερίδια : 8.500)
  • Συνολικό ποσό δόσεων : 150 USD (Pre-IPO μετοχικά μερίδια : 85.000)

Search