Το site wealthy4ever.eu χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. 

SKY WAY

Τι είναι η Sky Way

Η Sky Way είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία την string rails που αναπτύχθηκε από το Ρώσο μηχανικό Anatoly Eduardovich Yunitsky.

Η τεχνολογία κινείται "πάνω από το έδαφος" με σιδηροδρομικά οχήματα υψηλής ταχύτητας σε προεκτεταμένες χαλύβδινες κατασκευές τέλεια επίπεδες συνδεδεμένες με ένα στήριγμα αγκύρωσης.

Η αποστολή της Sky Way είναι να καταλάβει το ένα τρίτο της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα των μεταφορικών υπηρεσιών  μέχρι το 2030.

Εγγραφή

Sky Way

Τεχνολογία string rails.


Το σύστημα μεταφορών μιας νέας εποχής. Το μέλλον αρχίζει σήμερα. Ποια θα είναι η επιλογή σας;

Τι χτίζουμε;


Δημιουργούμε ένα νέο, λιγότερο δαπανηρό σύστημα μεταφοράς όλων των υφιστάμενων λύσεων στις μεταφορές που δεν θα εμποδίζεται από χιόνι, πλημμύρες, τσουνάμι, κίνηση, ατυχήματα και θύελλες .

Μετά από μια σειρά εμπειριών διεθνώς, το καινοτόμο σύστημα string rails έχει στεφθεί με επιτυχία. Προς το παρόν, ο κύριος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δείγμα της τεχνολογίας Sky Way στο Τεχνολογικό Πάρκο (Eko techno park site).

Το Ekotechnopark θα αποτελέσει το σημείο εκκίνησης για τη μεταφορά του Sky Way, από την κατηγορία "έργο σε εξέλιξη" στην κατηγορία "Έτοιμο προς πώληση στις αγορές".

Σας δίνεται σήμερα η ευκαιρία να γίνετε συνιδιοκτήτης της εταιρίας στη φάση της ενεργού ανάπτυξης για την εισαγωγή στην παγκόσμια αγορά υπηρεσιών μεταφορών.


 

Ανακάλυψε το μέλλον

Χρησιμες πληροφοριες

Η Sky Way είναι μια εταιρία που την βοηθάμε με τα χρήματα μας να υλοποιήσει την εξέλιξη της μετακίνησης και μεταφοράς ατόμων αλλά και εμπορευμάτων και μετά να κερδίζουμε συνέχεια αφού θα είμαστε μέλη. 

VIDEOS

Video 1

Video 2

Video 3

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ SKY WAY

01
Κάνετε την εγγραφή σας και μπείτε στο Back-office σας.
02
Ανακαλύψτε τα προτεινόμενα πακέτα της εταιρίας.
03
Επιλέξτε το πακέτο που μπορείτε να αγοράσετε.
04
Θα λάβετε ένα πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει την αγορά σας.

Search