Το site wealthy4ever.eu χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. 

SWISS GOLD GLOBAL

Τι είναι η Swiss Gold Global

Γιατί να επιλέξεις την SWISS GOLD GLOBAL?

 • Θέλεις να κερδίζεις καθημερινά;    
 • Θέλεις ένα πολύ καλό πλάνο αποζημίωσης;  
 • Θέλεις προϊόν με την καλύτερη ποιότητα;      
 • Θέλεις να ρευστοποιήσεις μέρος ή όλη την επένδυσή σου;   
 • Θέλεις προϊόν με την καλύτερη ποιότητα στην χαμηλότερη τιμή;   
 • Και μαζί με τα παραπάνω θέλεις και το καλύτερο MLM σύστημα;
Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα όπως :

 1. Αγορά πολύτιμων μετάλλων στην τιμή χονδρικής από την ARGOR-HERAEUS 60 ετών Ελβετική εταιρία (πιστοποιημένη Refiner από την LBMA)
 2. Καθημερινό κέρδος από εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, BITCOIN, DASH, ETHEREUM, LITECOIN ZECOIN, μέσω Στρατηγικής συνεργασίας με την GENESIS MINING (στην ΙΔΙΑ τιμή αγοράς)!
 3. Τα δωρεάν μέλη αν συστήσουν την εταιρία λαμβάνουν προμήθεια 2.5%
 4. Τα Affiliate μέλη μπορούν να λαμβάνουν κέρδη με 9 τρόπους, έως και 35%(συνδυαζόμενο)
Σας τα προσφέρει η Swiss Gold Global μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008 στην Ελβετία, δεν χρωστάει πουθενά και έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με τις παρακάτω εταιρείες για 30 χρόνια.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ARGOR- HERAEUS

Η Ελβετική ARGOR-HERAEUS 60+ χρονών εταιρία.

GENESIS MINING

Η Γερμανική GENESIS MINING 4 χρονών εταιρία.

fedex

Η παγκόσμια FEDEX.

LOOMIS

Η Αγγλική LOOMIS εταιρία 9 χρονών.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Το πρόβλημα με τα χαρτονομίσματα

Το χαρτονόμισμα, το οποίο σήμερα σημαίνει κυρίως ηλεκτρονικό χρήμα, είναι ένα πρόβλημα για έναν απλό λόγο. Οι κυβερνήσεις μπορούν να δημιουργήσουν όσο περισσότερο θέλουν. Και όσο περισσότερο δημιουργούν, τόσο λιγότερο αξίζει.

Η αύξηση της προσφοράς χρήματος, που μερικές φορές αποκαλείται "Ποσοτική Ελάφρυνση", είναι η εύκολη λύση στο χρέος. Και όπως γνωρίζουμε όλοι, το δημόσιο χρέος σήμερα είναι εκτός ελέγχου. Αλλά η εκτύπωση χρήματος δεν διώχνει το πρόβλημα του χρέους. Αντ' αυτού, οδηγεί σε πληθωρισμό. Τα χρήματα χάνουν την αγοραστική τους δύναμη. Τα νομίσματα αποδυναμώνονται και τελικά αποτυγχάνουν.

Το πρόβλημα με το χαρτί επιδεινώνεται από περίπλοκα τραπεζικά εργαλεία που ονομάζονται παράγωγα. Πρόκειται για χαρτί χτισμένο σε χαρτί - οικονομικές εφευρέσεις με ελάχιστη ή καθόλου σύνδεση με τον πραγματικό κόσμο. Μπορούν να καταρρεύσουν οποιαδήποτε στιγμή, όταν η εμπιστοσύνη στο σύστημα εξασθενήσει.

Οι έξυπνοι άνθρωποι - η οικονομικά μορφωμένη μειονότητα - δεν αγοράζουν χρυσό για να ποντάρουν σε μια προσωρινή άνοδο των τιμών. Ψάχνουν για μακροπρόθεσμη αξία καθώς ο κόσμος των χαρτονομισμάτων πηγαίνει από κρίση σε κρίση. Δεν κάνουν εικασίες για το χρυσό, ελπίζοντας για ένα γρήγορο κέρδος. Συσσωρεύουν χρυσό, για να αποκτήσουν διαρκή θεμέλια πραγματικού πλούτου.

Οι πλουσιότερες οικογένειες έχουν κατανοήσει αυτές τις αρχές για γενιές. Τώρα, χάρη στην Swiss Gold Global, όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν και τον χρυσό και το ασήμι.

Πραγματικός πλούτος

Ο πραγματικός πλούτος διαφέρει από τον πλούτο του χαρτιού, επειδή έχει τις ρίζες του στη Γη. Ο πραγματικός πλούτος είναι αυτό που δημιουργούν οι άνδρες και οι γυναίκες όταν εργάζονται με τις πρώτες ύλες του πλανήτη μας. Ο πραγματικός πλούτος είναι κάτι που μπορείτε να αγγίξετε και να αισθανθείτε.

Για περισσότερα από 5.000 χρόνια, ο χρυσός και ο ασήμι έχουν αναγνωριστεί ως η τελική μορφή πραγματικού πλούτου, γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να "εκτυπώσει" πολύτιμα μέταλλα. (ακόμα )

Υπάρχει ένα περιορισμένο ποσό πάνω από το έδαφος και ακόμα λιγότερο ανακαλύφθηκε υπόγεια. Και τα πολύτιμα μέταλλα είναι ολοένα και πιο απαιτητικά - η Κίνα, η Ινδία, η Ιαπωνία, η Ρωσία, οι Κεντρικές Τράπεζες και εκατομμύρια απλοί άνθρωποι στρέφονται προς το χρυσό για να προστατευθούν.

Ένα από τα τεράστια οφέλη που θα έχετε σαν Affiliate στην Swiss Gold Global είναι ότι τελικά θα μάθετε περισσότερα για το χρυσό και το ασήμι από ό, τι γνωρίζουν οι περισσότεροι οικονομικοί επαγγελματίες.

Η εκμάθησή σας θα είναι βήμα-βήμα και θα διαρκέσει πολλούς μήνες καθώς απορροφάτε νέες πληροφορίες. Το αποτέλεσμα θα είναι να σας δώσουμε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ενημερωμένες αποφάσεις για το μέλλον σας, την οικονομική σας υγεία και τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Μοναδικότητα Κάνουμε την διαφορά

Η Swiss Gold Global Ιδρύθηκε το 2008, και η αποστολή της είναι να παρέχει σε όλους ασφαλείς, εύκολες και προσιτές επενδύσεις με βάση το χρυσό και το ασήμι, παρέχοντας παράλληλα μια απλή πλατφόρμα ρευστοποίησης για καθημερινές πληρωμές.

Η Swiss Gold Global® αναγνώρισε το μέλλον των χρημάτων με την εξέλιξη του κρυπτογραφικού νομίσματος, των εξελίξεων της block chain και των παγκόσμιων συστημάτων πληρωμών.

Σήμερα, βοηθούμε χιλιάδες ανθρώπους να ανταλλάσσουν εύκολα μεταξύ του κρυπτογραφικού νομίσματος και του ελβετικού πιστοποιημένου καθαρού χρυσού και αργύρου ή να ρευστοποιήσουν σε χρήματα στον προσωπικό λογαριασμό πληρωμών τους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ

Xρυσοί λόγοι για να είσαι μέλος
 1. Η Swiss Gold Global είναι αποκλειστική λέσχη για αγορά, φύλαξη και αποθήκευση πολύτιμων μετάλλων.
 2. Ως ένας από τα εγκεκριμένα μέλη μας, θα απολαμβάνετε αυτά τα οφέλη:
 3. Την υψηλότερη ποιότητα - καθαρότητα από χρυσό 999,9 και ασήμι 999 Ελβετικής προέλευσης και κατασκευής.
 4. Πιστοποιημένο από την αλυσίδα ακεραιότητας του London Bullion Market Accredited
 5. Προνομιακή τιμή αγοράς μόνο 2,97% πάνω από την τιμή χονδρικής.
 6. Εύκολο σχέδιο αποταμίευσης, τόσο χαμηλό από $ 25 / μήνα
 7. Τα πολύτιμα μέταλλα φυλάσσονται με ασφάλεια έξω από το τραπεζικό σύστημα
 8. Αποθηκεύονται δωρεάν σε Ελβετία και Ντουμπάι για μέγιστη προστασία
 9. ΔΩΡΕΑΝ ρευστοποίηση των χρυσών και ασημένιων γραμμαρίων σας
 10. Ως Affiliate, έχετε επίσης αποκλειστική πρόσβαση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματικού πλούτου, μια ιδιωτική εκπαίδευση πάνω στον χρυσό, το ασήμι, την οικονομική ευημερία και την προσωπική ανάπτυξη.
Πληρωθείτε για αποταμίευση σε χρυσό & ασήμι

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Σε αυτό το σημείο θα μιλήσω για εσένα που θα δεις την SWISS GOLD GLOBAL με επαγγελματική οπτική και να σου πω ότι δεν υπάρχει άλλο Compensation Plan (Πλάνο Αποζημίωσης Ανεξάρτητων Συνεργατών) πιο καλά μελετημένο, πιο καλά αμειβόμενο, μα πάνω απ’ όλα 100% νόμιμο σε όλο τον κόσμο ΚΑΙ στις 50 πολιτείες της Αμερικής.

Είναι η επιχείρησή μας, επιχείρησή σας;

Ο καθένας θα πρέπει να κατέχει χρυσό και ασήμι - στον αβέβαιο κόσμο του σήμερα, αυτό είναι απλώς κοινή λογική. Ωστόσο ... δεν θα μπορέσουν όλοι να είναι ανεξάρτητοι συνεργάτες με την Swiss Gold Global. Χρειάζεται ένα ιδιαίτερο είδος ανθρώπου που θα ευδοκιμήσει ως συνεργάτης.

Εσύ είσαι? Ακολουθεί μια γρήγορη λίστα ελέγχου για να δεις αν η επιχείρησή μας είναι για εσένα:

Αν λοιπόν…

 • Είμαι πρόθυμος να κάνω αυτό που δεν έχω κάνει ποτέ πριν,
 • Μου αρέσει να μαθαίνω νέες δεξιότητες,
 • Ενθουσιάζομαι βοηθώντας τους άλλους να πετύχουν,
 • Καταλαβαίνω ότι η νοοτροπία μου οδηγεί τα αποτελέσματά μου,
 • Γνωρίζω ότι κάθε επιχείρηση απαιτεί ενέργεια και χρόνο,
 • Μαθαίνω εύκολα-είμαι πρόθυμος να οδηγηθώ από άλλους,
 • Είμαι επίμονος, ακόμη και όταν οι καιροί είναι δύσκολοι

Αν είδες τον εαυτό σου σε αυτές τις προτάσεις, δεν υπάρχει όριο σε αυτό που μπορείς να επιτύχεις με την Swiss Gold Global. Καλώς όρισες!

Εργαλεία Ανάπτυξης Marketing

Στο κανάλι μας στο YouTube θα βρεις βίντεο που θα σε βοηθήσουν στο ξεκίνημά σου και θα σου λύσουν όλες σου τις απορίες. Έχω μαζέψει βίντεο στα Αγγλικά και δικά μου στα Ελληνικά και θα προσθέτω συνέχεια νέα. Αυτά τα βίντεο σου δίνω το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις για να κάνεις διαφήμιση στο ίντερνετ και να προσελκύσεις τους δικούς σου συνεργάτες με την μόνη προϋπόθεση να μην τα αλλάξεις!

Επίσης έχω όλα όσα θα χρειαστείς σε μορφή PDF έτοιμα για να τα κατεβάσεις, να τα μελετήσεις και να τα μοιραστείς και εσύ με την σειρά σου με τους δικούς σου συνεργάτες.

Αυτές τις δύο επαγγελματικά φτιαγμένες Landing Pages μας τις παρέχει η εταιρεία για να τις προωθήσουμε και να προσελκύσουμε νέους συνεργάτες…

Εκτός από αυτές εγώ από την μεριά μου θα δώσω για αρχή, στους 20 πρώτους που θα εγγραφούν ως Affiliates και μια Ελληνική Landing Page που τα στατιστικά έδειξαν ότι δουλεύει πάρα πολύ καλά και οι επισκέψεις μετατρέπονται σε αγορές!!!

Σας εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία με πολλά κέρδη και μην ξεχνάτε: Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα, γιατί αν δεν τα κάνετε εσείς σίγουρα θα βρεθείτε να δουλεύετε για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα του εργοδότη σας!

VIDEOS

Πως κάνω την Δωρεάν εγγραφή μου

Πως θα πιστοποιήσω την εγγραφή

Πως εισάγω την Bitcoin address μου

Αποποίηση ευθυνών (Disclaimer)
Θέλω να επιστήσω την προσοχή σας ότι ούτε εγώ ούτε η εταιρία σας εγγυόμαστε ότι θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα με αυτά που θα δείτε.Ανάλογα με τα χρήματα που θα επενδύσετε, τον τρόπο που θα το δουλέψετε, αν θα το διαφημίσετε ή όχι, μπορεί να κερδίσετε τα ίδια, λιγότερα ή και πολλά περισσότερα χρήματα!

Στοιχεία της εταιρείας στην Ελβετία

Impressum Royal Golden Enterprise GmbH

Registration Number: Handelsregister des Kantons Zürich CHE-114.132.430

Geschäftsführer: Giuseppe Altieri William Rowell

Contact Support: Email contact@swissgoldglobal.com

UK +44 20 3286 9745 FAX +41 (0) 44 274 29 99

Office Hours: Members Services is available during normal business hours.

(USA) 08:00 to 17:00 EST 

Address: World Trade Center Level 2, Leutschenbachstrasse 95, 8050 Zürich, Switzerland.

Στοιχεία του ιδρυτή ως πιστοποιημένος έμπορος πολύτιμων μετάλλων στο Ντουμπάι

Precious Metal Management New Golden Life DMCC - FREEZONE 
Precious Metal Trading Licence No: 185234 
General Manager / Director: William Rowell 
Contact Support: Email contact@swissgoldglobal.com

UK +44 20 3286 9745

Office Hours:

Members Services is available during normal business hours.

(USA) 08:00 to 17:00 EST 

Address: Unit No: 30-01-3118 Dubai, United Arab Emirates

© Copyright 2017 . All Rights Reserved Wealthy4ever

Search