Το site wealthy4ever.eu χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. 

Bitcoin

Τι είναι τα Bitcoins και πως τα αποκτώ.

Αξιολόγηση Χρήστη: 3 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Μπορεί να αναρωτιέστε από πού έρχονται τα Bitcoins

 

Τα Bitcoins δεν εκτυπώνονται σαν τα παραδοσιακά χρήματα. Εξορύσσονται μέσα από ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ο miner είναι απλά ένας άνθρωπος με έναν υπολογιστή που τρέχει ένα πρόγραμμα εξόρυξης. Ο λόγος που την ονομάζουμε εξόρυξη είναι επειδή όπως κάθε άλλος φυσικός πόρος δεν είναι ανεξάντλητος, υπάρχει ένα όριο από Bitcoins. Ο μέγιστος αριθμός Bitcoins που μπορεί να υπάρξουν είναι μόνο 21 εκατομμύρια. Μέχρι σήμερα έχουν εξορυχτεί 12 εκατομμύρια Bitcoins. Όπως και με τα πραγματικά ορυχεία πρέπει να καταναλωθεί ενέργεια για να παραχθούν τα Bitcoins. Οι υπολογιστές εξόρυξης χρειάζεται να λύσουν πολύπλοκα μαθηματικά προβλήματα και όταν το καταφέρουν ένα νέο Bitcoin γεννιέται για την ανταμοιβή τους. Οι miners δεν εξορύσσουν μόνο Bitcoins, παρέχουν και τους υπολογιστές τους για να βεβαιώνουν τις συναλλαγές και να αποτρέπονται οι απάτες. Έτσι όσοι περισσότεροι minersσημαίνει ότι οι συναλλαγές θα είναι γρηγορότερες και πιο ασφαλείς. Γι αυτό και αμείβονται οι miners για την δουλειά τους. Όταν ο miner επιβεβαιώνει μια συναλλαγή λαμβάνει ένα ελάχιστο ποσοστό της για τον κόπο του. Έτσι ο miner μπορεί να πληρωθεί διπλά, όταν επιβεβαιώνει συναλλαγές και όταν λύνει μαθηματικά προβλήματα. Ακούγεται επικερδές? Ε, περιμένετε λίγο… Ο Satoshi που έφτιαξε το Bitcoin ήθελε πάντα το νούμερο των Bitcoins που εξορύσσεται να είναι συνεχή, άσχετα από το πόσοι miners θα γίνουν.

Γι αυτό το λόγο η δυσκολία της εξόρυξης αυξάνεται όσο μεγαλώνει ο αριθμός των miner. Το 2009 μπορούσες να εξορύξεις 200 btc στο σπίτι μέσα σε μερικές μέρες. Το 2014 για να εξορύξεις 1 btc θα χρειαζόσουν 98 χρόνια!!

Γι αυτό τον λόγο εξευρέθηκαν οι A.C.I.C. miners, υπερισχυροί υπολογιστές μόνο για εξόρυξη Bitcoins. Αλλά επειδή τα προηγούμενα χρόνια εντάχθηκαν πάρα πολλοί miners, είναι πάρα πολύ δύσκολο να εξορύξεις μόνος σου. Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα εφευρέθηκαν οι πισίνες εξόρυξης. Μεγάλα γκρουπ από miners ενώθηκαν μαζί για να υπερνικήσουν την συνεχώς αυξανόμενη δυσκολία της εξόρυξης του Bitcoin και κάθε miner πληρώνεται για την δουλειά που βάζει.

 Έτσι λοιπόν γεννιούνται τα Bitcoins μέσω των miners.

Υπάρχουν οι εταιρίες που έχουν μεγάλες πισίνες εξόρυξης, οι λεγόμενες και φάρμες και υπάρχουν και οι μικρές πισίνες που συνήθως κάνουν δώρο από 10 έως 100 Ghs για να ξεκινήσει κάποιος να μαζεύει τα πρώτα του κρυπτονομίσματα, με την ελπίδα ότι κάποιος θα βάλει και δικά του χρήματα για να κερδίζει πιο γρήγορα. Η στρατηγική σε αυτού του είδους τα προγράμματα είναι οι γρήγορες και συνεχείς επαναγορές δύναμης (Gh’s).

Μερικές πισίνες κρυπτονομισμάτων σας έχω εδώ για δοκιμή, κάποιες πληρώνουν καθημερινά και μερικές δεν έχω φτάσει στο σημείο να ζητήσω ανάληψη γι’αυτό θέλω να είσαστε προσεκτικοί!!

 

https://minecloud.io/?in=wealthy4ever

https://fleex.cc/ref/wealthy4ever

https://vixice.com/?ref=1iluac

http://cryptostar.pro/?ref=wealthy4ever

 

 

 

 

Search