Το site wealthy4ever.eu χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. 

AMD_NVIDIA

Οι διαφορετικές απόψεις της nVIDIA και της AMD σχετικά με τα κρυπτονομίσματα.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τα κρυπτονομίσματα είναι είναι το πιο καυτό θέμα αυτή τη στιγμή. Το Bitcoin μόλις ξεπέρασε τα $ 4,200 για πρώτη φορά και έφθασε το 493,38% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. 

Η μετέωρη άνοδος των κρυπτονομισμάτων αποτέλεσε ώθηση σε αρκετούς κατασκευαστές chip. Η Nvidia και η AMD είναι οι δύο μεγαλύτεροι κατασκευαστές καρτών επεξεργασίας γραφικών που εκμεταλλεύονται οι χρήστες κρυπτονομισμάτων για να επιταχύνουν το δίκτυο. Οι μονάδες GPU τόσο από την AMD όσο και από τη Nvidia έχουν πωληθεί σε πολλά μέρη καθώς η ζήτηση για τις κάρτες έχει αυξηθεί στα ύψη με την αξία του bitcoin. Παρόλο που τα κρυπτονομίσματα έχουν δώσει ώθηση και στις δύο εταιρείες, οι διευθύνοντες σύμβουλοι

που διαχειρίζονται την Nvidia και AMD έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις για το πώς θα προσεγγίσουν τους «ανθρακωρύχους» που είναι πεινασμένοι για την τεχνολογία τους. Ο διευθύνων σύμβουλος της Nvidia, Jen-Hsun Huang απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με το σχέδιο της εταιρείας για να αντιμετωπίσει τα κρυπτονομίσματα λέγοντας ότι είναι "εδώ για να μείνουν". "Η ανάγκη της αγοράς θα αυξηθεί και με την πάροδο του χρόνου θα γίνει αρκετά μεγάλη. Κατανοούμε πραγματικά τη δυναμική της. Είναι σαφές ότι τα νέα νομίσματα θα έρθουν στην αγορά και είναι σίγουρο ότι η GPU είναι απλά τέλεια για την κρυπτογραφία, η στρατηγική μας είναι να μείνουμε πολύ, πολύ κοντά στην αγορά δήλωσε ο Huang. Η Nvidia έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα αρκετές GPU που είναι αφιερωμένες στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Τα τσιπ είναι βελτιστοποιημένα για χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος και ταχύτερες ταχύτητες επεξεργασίας για τον τύπο μαθηματικών που σχετίζονται με την εξόρυξη. Αυτό αντίκειται στη στρατηγική της AMD. Η διευθύνων σύμβουλος της AMD, Lisa Su, δήλωσε ότι το bitcoin και τα ανταγωνιστικά νομίσματά του δεν θα αποτελέσουν "οδηγό μακροπρόθεσμης ανάπτυξης" για την εταιρεία.  "Σχετικά με την κρυπτογράφηση, έχουμε δει κάποια αυξημένη ζήτηση", δήλωσε η Su. "Αλλά είναι σημαντικό να πούμε ότι δεν είχαμε την κρυπτογράφηση στην πρόβλεψή μας και δεν την εξετάζουμε ως οδηγό μακροπρόθεσμης ανάπτυξης, αλλά σίγουρα θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις γύρω από τις τεχνολογίες blockchain καθώς προχωρούν προς τα εμπρός . "  Από τα σχόλια της Su στις 25 Ιουλίου, το bitcoin είδε μια έκπληξη "hard fork" του λογισμικού του, εισάγοντας μια νέα έκδοση του κρυπτονομίσματος που ονομάζεται bitcoin cash μαζί με το αρχικό bitcoin. Η τιμή του bitcoin είναι 38,44%, ή περίπου 1,000 δολάρια, έως 4556,16 δολάρια από τη διάσπαση. Τα κέρδη είναι ακόμη υψηλότερα αν λάβετε υπόψη την πρόσθετη αξία που όλοι οι χρήστες του bitcoin ήταν σε θέση να λάβουν από το bitcoin cash ως αποτέλεσμα της διάσπασης.  Η Su λέει ότι τα σχέδια της AMD δεν υπερβαίνουν τα κανάλια εφοδιασμού για να καλύψουν την προστιθέμενη ζήτηση. Η εταιρεία θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην βασική της αγορά που είναι τα παιχνίδια για PC.

Η AMD αυξήθηκε κατά 7,29% φέτος, ενώ η Nvidia είναι 51,69%.

Πηγή: http://nordic.businessinsider.com/nvidia-stock-price-and-amd-have-very-different-views-on-crytocurrencies-2017-8

Search