Το site wealthy4ever.eu χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. 

Καθημερινό Παθητικό εισόδημα. Τι είναι? Μπορώ να αποκτήσω κι εγώ?

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Που σημαίνει κάνω την δουλειά 1 φορά και πληρώνομαι συνέχεια! Μα δεν είμαι συγγραφέας ούτε τραγουδιστής, ούτε καν ηθοποιός…

Γι΄αυτό ξετρελάθηκα με αυτήν την

εταιρία γιατί δίνει το δικαίωμα του Παθητικού εισοδήματος σε ΟΛΟΥΣ, ναι σε ΟΛΟΥΣ! Φτάνει να κάνουν μια Δωρεάν εγγραφή! Όλα τα άλλα είναι εύκολα!

Με το που διάβασα και ενημερώθηκα για τους 9 τρόπους εισοδήματος, κυριολεκτικά δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι! Χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκίνησα και τώρα κάθε μέρα μου έρχεται ΚΑΙ εμένα Παθητικό εισόδημα!!!

Παρακάτω σας εξηγώ τα πάντα… 

Για εγγραφή πατάμε εδώ: https://wealthy4ever.eu/oi-protaseis-mas/swiss-gold-global


Γεια σου, ελπίζω να είσαι καλά. Εδώ και μερικές εβδομάδες μελετώ και ερευνώ ότι έχει να κάνει με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Η αρχική μου σκέψη ήταν να ξεκινήσω την δική μου προσωπική φάρμα εξόρυξης στο σπίτι, αλλά μετά από εξαντλητική και εξωνυχιστική έρευνα που έκανα κατέληξα στο συμπέρασμα οτι θα αργήσει πολύ να μου δώσει κέρδος. Έτσι το επόμενο που έκανα ήταν να ψάξω στο νετ για τους "μεγάλους παίκτες".Κατέληξα σε μια εταιρία ονόματι GENESIS γιατί είναι ήδη 4 χρόνια με αποδεδειγμένα στοιχεία ευχαριστημένων πελετών και γιατί τα κέρδη της τα χρησιμοποιεί για να επεκτείνεται. Όσο την έψαχνα λοιπόν έπεσα επάνω στην SWISS GOLD GLOBAL που είναι Στρατηγικός συνεργάτης με την GENESIS MINING. Η SWISS GOLD GLOBAL δραστηριοποιείτε με μεγάλη επιτυχία στην αγοραπωλησία χρυσού και αργύρου εδώ και 8 χρόνια.

Είναι η Genesis βασικός μέτοχος της Swiss Gold Global? Όχι η Genesis και οι άλλες συνεργαζόμενες εταιρίες δεν έχουν στην κατοχή τους ούτε μετοχές ούτε κάποιο άλλο μερίδιο ιδιοκτησίας της Swiss Gold Global. Η Genesis είναι εξειδικευμένος στρατηγικός συνεργάτης που προσφέρει λύσεις για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.Τα μέλη και οι Ανεξάρτητοι συνεργάτες που διατηρούν λογαριασμό στην Swiss Gold Global αγοράζουν συμβόλαια δύναμης εξόρυξης κρυπτονομισμάτων με δικό τους ρίσκο αφού έχουν ερευνήσει από πριν.

Τι είναι η GENESIS MINING? Η GENESIS MINING είναι μια μεγάλη ομάδα από εξειδικευμένα άτομα με ανώτατη εκπαίδευση στον τομέα του ψηφιακού χρήματος, όπου είναι ο πιο εύκολος και σίγουρος τρόπος για να αποκτήσουμε δύναμη εξόρυξης χωρίς να μπλέκουμε σε αγορές μηχανημάτων και εγκατάσταση και ρύθμιση τους. Επίσης εξειδικεύεται στην κατασκευή αποδοτικών και αξιόπιστων μεγάλων μονάδων εξόρυξης που τις προσφέρει εξ'ολοκλήρου για ενοικίαση προς τους πελάτες της. https://www.youtube.com/watch?v=cMyD1-9cIWw
Ακολουθούν οι λόγοι που τελικά έγινα μέλος και ανεξάρτητος αντιπρόσωπος με την Swiss Gold Global. Εδώ και 8 χρόνια είναι μια επιτυχημένη επιχείρηση με συνεχώς αυξανόμενη πορεία. Έχει άριστη εξυπηρέτηση πελατών και διαχειριστή με όραμα. Επένδυση σε φυσικό χρυσό και ασήμι πιστοποιημένο από Ελβετική εταιρία στην τιμή χονδρικής. Με την πολυετή εμπειρία της Swiss Gold Global στο μάρκετινγκ και τα φυσικά περιουσιακά στοιχεία της GENESIS η επιτυχία είναι μονόδρομος. Παγκόσμια συνέδρια σε κάθε χώρα παρέχοντας την δυνατότητα "Learn and Earn". Κάθε εταιρία μετά από μια επιτυχημένη περίοδο χρειάζεται να προσθέσει και μια νέα υπηρεσία για να συνεχίσει να αναπτύσσεται και αυτό επιτυγχάνεται με την στρατηγική συνεργασία της SGG + GENESIS που είναι ο τέλειος συνδυασμός για να μας προσφέρει φυσικά περιουσιακά στοιχεία, καθημερινή ροή χρημάτων και πολύ καλό Πλάνο αποζημίωσης. Αυτές οι δύο επιχειρήσεις συμπληρώνουν η μια την άλλη προσφέροντάς μας την καλύτερη στρατηγική για να μεγαλώνουμε το καθημερινό μας εισόδημα και τα φυσικά μας περιουσιακά στοιχεία.Παρακολουθείστε το βίντεο από τον ιδρυτή της Swiss Gold Global, Bill Rowell που μας αναλύει τις λεπτομέρειες. http://bit.ly/2qc7scy
Επειδή ΚΑΘΕ επιχείρηση ενέχει ρίσκο πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση ελεγξτε και εσείς τα λεγόμενα μου μόνοι σας για να είστε σίγουροι.
Σύντομες λεπτομέρειες: Δεν χρειάζεται να μπαίνετε κάθε μέρα στον λογαριασμό σας γιατί αφού αγοράσετε ένα συμβόλαιο εξόρυξης, είναι για πάντα. Πληρώνει κατ' ευθείαν στο Bitcoin πορτοφόλι μας καθημερινά έτσι δεν χρειάζεται να ζητάμε εμείς πληρωμή. Κέρδος αναβαθμισμένου αντιπροσώπου από συστάσεις 5% από πώληση δύναμης εξόρυξης και 1% από πώληση πολύτιμων μετάλλων. Τα δωρεάν μέλη κερδίζουν 2,5% από πώληση δύναμης εξόρυξης. Δωρεάν μέλος πρακτικά μπορεί να γίνει όλος ο κόσμος αφού δεν έχει έξοδα και μπορεί να μπεί για να κερδίζει 1ον από τις τιμές χονδρικής, αφού απολαμβάνει τις ίδιες τιμές με τους αντιπροσώπους και 2ον δεν χρειάζεται ποτέ να συστήσει κάποιον, έτσι κι αλλιώς κερδίζει καθημερινά από την εξόρυξη του. Αλλά αν συστήσει παίρνει το 2,5%  Από τους υπολογισμούς μου αξίζει να αναβαθμιστείτε  μόνο όσοι από εσάς το δουν σοβαρά και θα ξεκινήσουν να το συστήνουν για να κάνουν ομάδα. Αν αποφασίσεις να αναβαθμιστείς σε ανεξάρτητο συνεργάτη και να πληρώνεσαι με 9 τρόπους, τότε θα πρέπει να σε ενημερώσω οτι θα πρέπει να δίνεις 50$ τον μήνα που αναλύεται σε 37$ έξοδα συνεργατών (για να πληρώνονται οι συνεργάτες) και 13$ σε ασήμι που θα προστίθενται στον λογαριασμό σου κάθε μήνα. Είναι προτιμότερο να γίνεις GOLD μέλος με 797$ γιατί περιλαμβάνει τη συνδρομή όλου του χρόνου όπως επίσης θα πάρεις μαζεμένη την δύναμη εξόρυξης με την μια για να κερδίζεις περισσότερα καθημερινά, θα πάρεις μαζεμένα τα πολύτιμα μέταλλα σου (αξίας $150) και θα κερδίσεις και 30$ σύνολο.Για να πάρεις μια ιδέα του πόσο θα κερδίζεις εδώ σου έχω έναν υπολογιστή δύναμης εξόρυξης (GH/s) https://alloscomp.com/bitcoin/calculator 

Ας δούμε λοιπόν: Π.χ.Αγοράζεις 15ΤΗ με τη μια και θα το πάρεις στα 1950$ (κερδίζεις έκπτωση 300$ φυσικά αγοράζουμε όσο θέλουμε αυτό είναι ενα παραδειγμα) Αν τα 15ΤΧ τα πάρεις μεμονομένα θα τα πληρώσεις ως εξής 30$ θα σου αγοράσουν 0,2ΤΗ0,2ΤΧ * 75 συμβόλαια = 15ΤΗ30$ * 75 = 2250$

Πάμε να δούμε τι εννοούμε όταν λέμε R.O.I.ή στα απλά Ελληνικά πότε θα πάρουμε πίσω το αρχικό μας κεφάλαιο :)

Τα καθημερινά έσοδα θα έχουν διακυμάνσεις, αλλά αν πάρουμε το παραπάνω παράδειγμα σε περίπου 220 μέρες θα πάρουμε πίσω τα 1950$ μας και από κει και πέρα οτι παίρνουμε θα είναι 100% κέρδος και όπως είπαμε το συμβόλαιό μας είναι εφ' όρου ζωής άρα τον άλλο χρόνο και όλα τα επόμενα χρόνια ΟΛΑ τα χρήματα είναι 100% κέρδος εκτός και αν το συμβόλαιό μας γίνει μη κερδοφόρο. Αλλά όσο το Bitcoin μένει πάνω από τα 600$ θα είμαστε συνέχεια σε κέρδος. Μην ξεχνάτε οτι όλοι οι αναλυτές βλέπουν το Bitcoin να 10πλασιάζει την αξία του τα επόμενα 2 - 5 χρόνια!!

Μπορούμε να βάλουμε χρήματα με τους παρακάτω τρόπους: Με Bitcoin 1,7% έξοδα. Με έμβασμα από την τράπεζα περίπου 20$ έξοδα. Με Paypal 6% έξοδα. Με Payza 4% έξοδα. Εγώ θα προτείνω το Bitcoin γιατί και έχει πιο λίγα έξοδα και έτσι έβαλα κι εγώ χρήματα.

Πολύ σημαντικό είναι και η πιστοποίησή μας για να μπορέσουμε να είμαστε μέλη στην Swiss Gold Global και να πληρωνόμαστε. Σημαντικό αλλά και εύκολο. Ανοίγουμε τον Δωρεάν λογαριασμό μας συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας και αμέσως η εταιρία μας στέλνει email με μια φόρμα που είναι ήδη συμπληρωμένα τα στοιχεία μας βάσει αυτών που εισάγαμε προηγουμένως, την εκτυπώνουμε, την υπογράφουμε, την σκανάρουμε ή την βγάζουμε φωτογραφία και την περνάμε πάλι στον υπολογιστή μας και μαζί με μια φωτογραφία από το Διεθνές- καρτούλα - δίπλωμα οδήγησης, ή το διαβατήριο, ή την τελευταία ταυτότητα μας (μπρος-πίσω) με τα στοιχεία μας και στα Αγγλικά και τα στέλνουμε πάλι πίσω ακολουθώντας τις οδηγίες του email που μας έστειλαν. Θα προσέξατε οτι δεν έγραψα κάτι για λογ/σμό ΔΕΗ στα Αγγλικά για να πιστοποιήσουμε την διεύθυνσή μας, έ είναι γιατί δεν μου ζητήθηκε!!
Αφού κάνατε τον κόπο και διαβάσατε έως εδώ...

Κάντε την Δωρεάν εγγραφή σας σήμερα κιόλας εδώ: http://bit.ly/Wealthy4SGG

Σας ζητώ συγνώμη για το μεγάλο ποστ, αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος οτι σας έχω δώσει όλες τις λεπτομέρειες που έψαξα και βρήκα από την έρευνα που έκανα. Θα σας παρακαλέσω να αξιολογήσετε όλες τις πληροφορίες και να ψάξετε και εσείς πριν πάρετε την όποια απόφαση. Αυτό το μήνυμα είναι βάσει της προσωπικής εμπειρίας μου και της έρευνας που έκανα και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως οικονομική συμβουλή. Εύχομαι όλοι μας να επωφεληθούμε από την Swiss Gold Global και να κερδίσουμε πολύτιμα μέταλλα αλλά και Bitcoins ως μακροπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία. Αν μετά από όλο αυτό έχετε παραπάνω απορίες θα χαρώ να τις συζητήσουμε ή στο Skype ή στο messenger. Σας εύχομαι τα καλύτερα με οτι κι αν ασχολήστε.


Σας ευχαριστώ πολύ

Μετά τιμής

Team Wealthy4ever

Search