Το site wealthy4ever.eu χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. 

Bitcoin 10000

Το Bitcoin θα περάσει τις $10.000?

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η τιμή του Bitcoin συνέχισε την ανοδική πορεία της κατακτώντας το όριο των 4.000 δολαρίων. Αυτό συνέβη μόλις λίγες μέρες μετά τον διαχωρισμό του bitcoin και την εμφάνιση του Bitcoin Cash.
Το Bitcoin είναι το πρώτο και πάντα θα οδηγεί την αγορά των κρυπτονομισματων . Σύμφωνα με τον Kumar Gaurav, ιδρυτή της ομάδας Cashaa - Auxesis, το bitcoin είχε το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να καθιερωθεί επιτυχώς και να ωριμάσει σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλo νόμισμα.
Η επιτυχία αυτή δεν μπορεί να φανεί μόνο στη συνεχή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, αλλά και στην ταχύτητα ανάκαμψης μετά από τη λεγόμενη «κρίση». Η διάσπαση τελικά αποδείχθηκε υπέρ του Bitcoin

, με τους επενδυτές να πουλάνε τα Bitcoin Cash, αγοράζοντας περισσότερα Bitcoin και Altcoins, με σχεδόν όλες τις κορυφαίες 100 κρυπτομοναδες να κερδίζουν μαζικά.
Άλλοι λόγοι που περιγράφονται από τον Gaurav για τις θετικές του προοπτικές προς το Bitcoin είναι ότι όλο και περισσότερα θεσμικά χρήματα πηγαίνουν στο Bitcoin, με την αύξηση των τιμών να προσελκύει περισσότερους επενδυτές.
Λέει στον Cointelegraph:
"Υπάρχει αυξανόμενη νομική αναγνώριση, αυξανόμενη προσοχή των μέσων ενημέρωσης, αυξανόμενη χρηστικότητα και αποδοχή, ενώ οι αρχικοί πολιτικοί λόγοι που οδηγούν στη δημοτικότητα του Bitcoin είναι ισχυροί όπως πάντα. Πρόσφατα, η ΕΕ ανακοίνωσε τη δυνατότητα να παγώσει τραπεζικούς λογαριασμούς για να εμποδίσει τις τράπεζες να αποτύχουν, υπενθυμίζοντας τι προκάλεσε το πρώτο ράλι Bitcoin, την κυπριακή αποταμίευση.
Το Bitcoin θα είναι $ 10.000 σε δύο χρόνια.
Ο Gaurav συνεχίζει επισημαίνοντας ότι όταν εξετάζει τι έχει ήδη γίνει με το Bitcoin κατά τα πρώτα χρόνια του, παρά το γεγονός ότι μόνο ένα μικρό μέρος του πληθυσμού υποστηρίζει μόνο μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα του, το πιο σημαντικό από τα οποία είναι η ελευθερία που φέρνει στους ανθρώπους να βγουν απο ενα ταραγμένο οικονομικο σύστημα, τότε μπορούμε μόνο να φανταστούμε πόσο μεγάλος είναι ο αντίκτυπος που αρχίζουμε τώρα να βλέπουμε με τους καθιερωμένους θεσμούς και τα mainstream media τελικά να το αγκαλιάζουνε.
Σημειώνει επίσης ότι τα τελευταία χρόνια, η τιμή Bitcoin μπορεί να θεωρηθεί παραβολική καμπύλη, η οποία αργά ή γρήγορα θα την πάει σε πάνω από 10.000 δολάρια τα επόμενα δύο χρόνια.
Το Bitcoin δεν ελέγχεται από κανέναν
Ένας άλλος ισχυρός πιστός στο Bitcoin, Simon Dixon, Διευθύνων Σύμβουλος BnkToTheFuture.com, υπογραμμίζει ότι το Bitcoin είναι το μόνο κρυπτονομισμα στον κόσμο που δεν ελέγχεται από κανέναν, εξασφαλίζεται από το μεγαλύτερο δίκτυο ισχύος στον κόσμο και έχει μια υγιή νομισματική πολιτική.
Ο Dixon εξηγεί στον Cointelegraph ότι το Bitcoin αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις, η τελευταία από τις οποίες ήταν κλιμακωτη. Σημειώνει ότι, επειδή κανείς δεν ελέγχει τον Bitcoin, χρειάστηκε τρία χρόνια συζήτησης για να φτάσουμε στην επόμενη φάση για λύσεις κλιμάκωσης, δεδομένων της τεράστιας αύξησης της ζήτησης κατά τη διάρκεια των ετών.
Τώρα σε μεγαλύτερη κλίμακα, το Bitcoin μπορεί να καλύψει την τεράστια ζήτηση που δέχεται καθώς ολοένα και περισσότερες περιπτώσεις χρήσης αναδύονται και εισέρχονται στην αγορά και μεγάλες τσέπες χρημάτων.
Ο Dixon σημειώνει επίσης ότι το Bitcoin θα αντιμετωπίσει σίγουρα περισσότερες προκλήσεις στο πλαίσιο της ανάπτυξής του, καθώς η κοινότητα εργάζεται για να βελτιώσει περαιτέρω την επεκτασιμότητα, να λύσει περισσότερα προβλήματα ιδιωτικότητας και προβλήματα που θεωρεί σημαντικά!

Υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για το Bitcoin!

Σχετικά με το ράλι στην τιμή Bitcoin, ο Dixon λέει ότι πιέζουμε πέρα από τα 4.000 δολάρια, καθώς έχει αποδειχθεί ότι το Bitcoin πραγματικά δεν ελέγχεται από κανέναν. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληροί άνθρωποι προσπαθούν, η προσφορά χρήματος απορροφάται από την υψηλότερη και μεγαλύτερη ζήτηση, καθώς το Bitcoin γίνεται όλο και πιο χρήσιμο.
Λέει επίσης:
«Εξακολουθώ να είμαι βέβαιος ότι οι εναλλακτικές λύσεις του Bitcoin συνεχίζουν να προσθέτουν αξία στο Bitcoin και αποδεικνύουν ότι υπάρχει μόνο μια μονάδα αξίας στην αγορά κρυπτογράφησης. Στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι εικάζουν και επενδύουν σε εναλλακτικές λύσεις, αλλά μόνη μονάδα αξίας για να κλειδώσουν οποιαδήποτε κέρδη ή απώλειες που κάνουν από εναλλακτικές λύσεις είναι το Bitcoin».
Ο Dixon καταλήγει σημειώνοντας ότι οι κεντρικές τράπεζες και οι κυβερνήσεις σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι η κατοχή Bitcoin στον ισολογισμό τους θα μπορούσε να είναι μια σοφή κίνηση, όπως τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα συνειδητοποιούν σήμερα. Θα δημιουργήσουν επίσης εναλλακτικές λύσεις για να ανταγωνιστούν, αλλά όλοι θα ελέγχονται, θα συγκεντρωθούν και θα ακολουθήσουν μια παρόμοια νομισματική πολιτική με τα παραδοσιακά χρήματα fiat, προσφέροντας περισσότερη αξία στο Bitcoin.

"Αυτό το είδος χρηματοοικονομικής καινοτομίας θα συμβεί μόνο μία φορά στο χρόνο ζωής πολλών ανθρώπων", λέει.

Το Bitcoin είναι ισχυρό και διαφοροποιημένο.

Για τον Michael Vogel, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Netcoins, αγνοώντας την υστερία της αγοράς και κοιτάζοντας ακριβώς τα βασικά στοιχεία του Bitcoin αποσαφηνίζει την πρόταση αξίας του.Ο Vogel περιγράφει το Bitcoin ως μια πολύ ισχυρή και διαφοροποιημένη κρυπτογράφηση. Σημειώνει ότι το γεγονός ότι το Bitcoin έχει ποικίλες περιπτώσεις χρήσης, οι οποίες περιλαμβάνουν εμβάσματα, ηλεκτρονικές πληρωμές, αποθήκη αξίας, εφαρμογές Blockchain κλπ., .
Σε συνδυασμό με το δωρεάν μάρκετινγκ και τη δημοσιότητα που λαμβάνει το  Bitcoin στα mainstream media (ακόμη και αν η mainstream δημοσιότητα είναι αρνητική, εξακολουθεί να συμβάλλει στη συνειδητοποίηση του Bitcoin) και είναι σαφές ότι το Bitcoin είναι το χρυσό πρότυπο της κρυπτογράφησης.

Τα 4.800 δολάρια είναι κοντά!!

Ο Vogel παρομοιάζει την ανάπτυξη του Bitcoin με τον τρόπο με τον οποίο το διαδίκτυο εξελίχθηκε στα πρώτα του χρόνια. Η Vogel σημειώνει ότι ακόμη και το ίδιο το Διαδίκτυο έχει περάσει από τις δικές του προκλήσεις κλιμάκωσης ξεκινώντας από τις ημέρες του dial-up Internet.Ολοκληρώνει προβλέποντας ακόμη ένα υψηλότερο ράλι τιμών για την κρυπτογράφηση στο εγγύς μέλλον:
"Τώρα που ο εμφύλιος πόλεμος Bitcoin έχει τελειώσει, νομίζω ότι θα δούμε μια ταχεία εισροή επενδυτών που είχαν πουλήσει τον Ιούλιο να επιστρέψουν στην αγορά. Η Goldman Sachs προέβλεψε ότι η Bitcoin κατευθύνεται προς $ 4.800 και φαίνεται ότι είμαστε σε καλό δρόμο. "

Search